Ny logo, ny nettbutikk og "gamle tanker" i nytt format!

Ny logo, ny nettbutikk og "gamle tanker" i nytt format!

Den nye logoen til IN-Print i lyseblå farge med firmaets navn i store bokstaver.
 

Flere gode nyheter for deg som kunde!

Vi er veldig fornøyde med å kunne vise frem vår nye logo.
Og ikke minst vår nye nettbutikk (selv om ikke alt er på plass enda).
Men vi regner med at det DU kanskje blir mest fornøyd med, er et bedre utvalg av produkter. For vi er stadig på let etter nye produkter vi kan legge til, og fremover vil det komme fler nyheter som passer for de aller fleste.

Kanskje vi også skal presentere oss litt?

IN-Print er en liten og nystartet bedrift med mål om å levere gode produkter, til riktige priser. Vi er nok ikke dyrest, og vi er ikke billigst. Vi prøver å lande et sted sånn midt i mellom. Men produktene vi selger blir valgt basert med deg som kunde i fokus. Spørsmål vi stiller oss selv er: "Ville vi brukt denne?" eller "Vil en mottaker av denne gaven bli fornøyd?". Ved å stille oss selv spørsmål vi tenker er viktige for deg, så håper og tror vi at vi klarer å velge ut produkter som en av våre kunder blir fornøyd med.

Hva selger vi?

Hos oss finner du en rekke med produkter. Alt i fra den klassise kaffekoppen Classico, til profileringsartikler for bedriften din.
Vi har produkter i de aller fleste kategorier. Totalt fra våre leverandører så har vi mer enn 10.000 artikler å velge mellom.
Vi prøver å tilby noe for alle. Bedrifter, privatpersoner, idrettslag og organisasjoner. Mye av dette faller inn under kategorier som gaver, profilartikler og giveaways. Mye trykker og produserer vi på selv, men noe trykkes hos andre. Hos oss finner du produkter som: t-skjorter, gensere, joggebukser, arbeidsklær, sommerklær, vinterklær, kopper, drikkeflasker, nøkkelbånd, brillekluter og mer til.
Vi jobber hele tiden med vårt sortement. Ikke minst det å få det ut til dere her i nettbutikken vår.

Hvem kan handle hos oss?

Alle kan handle hos oss! Om du representerer kun deg selv, en bedrift, en organisasjon eller kanskje en vennegjeng til et utdrikningslag, så er du velkommen til oss.

Vi anbefaler bedrifter og idrettslag og organisasjoner om å ta kontakt med oss for pris ved kjøp av større antall varer.

 

Tilbake til bloggen